Mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.
Mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

CREARE CONT NOU

Pentru crearea unui cont care sa te ajute sa achizitionezi produse din magazinul virtual nistoser.ro, apasa butonul "Autentificare -> Creaza un cont -> Continuare"  din meniul aflat in dreapta sus a paginii principale a site-ului.

Trimiterea datelor va genera afisarea unui mesaj de confirmare a crearii contului, lucru care iti va permite sa incepi cumparaturile online.

PLASARE COMENZI

Primul pas in efectuarea de comenzi de pe magazinul virtual Nistoser.ro este sa-ti alegi produsele dorite, apoi apasa butonul Adauga in cos aferent fiecarui produs in parte.

Accesarea butonului Adauga in cos trimite produsul ales in cosul de cumparaturi.

In prima parte va poteti loga daca aveti deja un cont apasand butonul Autentificare  sau trebuie sa completezi datele de client si datele de facturare .

In pasul urmator, in cosul de cumparaturi, ai optiunea de a modifica cantitatea produselor comandate sau de a sterge un produs ales. Iti alegi metoda de livrare si plata.
Dupa adaugarea produselor in cos, dupa ce cititi 
  click pe COMANDA.

COMANDA TELEFONICA

Pentru comenzile telefonice sunati la numarul de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda:

  • Mobil 0768487951

COMANDA PRIN EMAIL

Puteti face o comanda prin trimiterea unui e-mail la contact@nistoser.ro. E-mail-ul trimis trebuie sa contina pe langa comanda si un nume, precum si datele de livrare si facturare. Un consultant de vanzari online va va contacta pentru a finaliza comanda.

 

CONFIRMAREA COMENZII

Dupa ce ati plasat o comanda, urmeaza sa fiti contactat telefonic in cel mai scurt timp de un operator pentru confirmarea comenzii.

Programul nostru de lucru pentru confirmari/preluari comenzi este de luni pana vineri intre orele 08:00 si 19:00 si sambata intre orele 08:00 si 13:00. Comenzile plasate offline (pe site) in afara orelor de lucru vor fi preluate/confirmate a doua zi sau lunea in cazul in care acestea sunt plasate in weekend.

MODALITATI DE PLATA

Numerar la livrare - dupa ce ai ales produsele dorite, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: "Numerar - la livrare".

LIVRAREA COMENZILOR


Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Costurile de livrare sunt calculate si confirmate de catre reprezentantul de vanzari in functie de fiecare comanda (greutate produse, timpul de livrare, adresa de livrare), aceste costuri fiind comunicate cumparatorului prin e-mail sau/si telefonic.

Contul meu

Menu

Crează un cont pentru a salva produsele favorite.

Crează cont

Crează un cont gratuit pentru a adăuga într-o listă de produse favorite.

Crează cont